Android Uygulaması: Dilek Ağacı

Anakule Studios'un geliştirdiği Türkçe bir uygulama olan Dilek Ağacı ile gerçekleşmesini istediğiniz dilekleri bir arada toplayabilirsiniz.

ANDROID Hit: 1317 / Yorum: 0 / 10 Haziran 2013 13:28
Android Uygulaması: Dilek Ağacı
-A +A

Türkçe bir uygulama olan Dilek Ağacı ile kendinizin, ailenizin ve sevdiklerinizn dileklerini bir dilek ağacında tutabilirsiniz. Uygulama çalışmak için Adobe Air eklentisi gereketiriyor. Bu eklentiyi Google Play Store'dan rahatlıkla ve güvenle indirebilirsiniz.

Verimlilik kategorisindeki Dilek Ağacı uygulaması, 33 Megabyte boyutunda. Google Play Store sayfasında puan ortalaması ve kullanıcı yorumunun bulunmadığı uygulama, 10 - 50 arasında indirme sayısına sahip. Dilek Ağacı çalışmak için Android 2.2 ve üzerini gerekitiriyor. 

Dilek ağacı uygulaması ne işe yarıyor diyecek olursanız; Bu uygulama ile kendinizin,ailenizin ve sevdiklerinizin dileklerini bir dilek ağacında tutabiliyorsunuz. Uygulamanın ana ekranın uygulamanın asıl amacı olan bir ağaç bulunuyor. Bu ağacın dallarına dokunarak gerçekleşmesini istediğiniz dilekleri ekleyebiliyorsunuz.

Üstelik bu dileklere çeşitli ikonlar da ekleyebiliyorsunuz. Para kazanmayı dilerseniz para, aşk hayatınız ile ilgili bir dilek dilerseniz kalp ikonunu seçebiliyorsunuz. Ayrıca dileklerinize tarih de atayabiliyorsunuz. Dilekleriniz gerçekleşirse "Dileğim Gerçekleşti" ikonu ile işareyetleyebiliyorsunuz ve böylelikle ne kadar gelişim gösterdiğinizi ya da şanslı olduğunuzu görebiliyorsunuz. 

Dilek Ağacı, manevi değerlere ve umutlara hitap eden bir uygulama olduğu için, huzur dolu bir atmosfer sunuyor. Uygulamanın alt kısmında bulunan seçeneklerden 'sahne'ye dokunduğunuzda arkaplanın değiştiğini göreceksiniz. Ayrıca huzur verici bir fon müziğine sahip olan uygulamada kuş seslerini de duyabiliyorsunuz. Uygulamanın görsel ve işitsel olarak en başarılı Türkçe uygulamalardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Diğer seçeneklerden öneriler ile geliştiriciden dilekleriniz ile ilgili tavsiyelere ulaşabilirsiniz. Menü ile uygulamanın tekliflerine ve tüm ayarları silmeye ulaşabidiğiniz gibi animasyon ve ses ikonları ile bu efektleri açıp kapayabilirsiniz.

Kısacası Dilek Ağacı, hayalleriyle yaşamayı sevenlere ve dilek ağacı oluşturmak isteyenlere hitap ediyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti