Artık tüm Panasonic modelleri NDI|HX ile entegre

Panasonic, bir ürün yazılımı güncellemesi piyasaya sürerek tüm ürünlerinin NDI|HX'i desteklemesi için uzaktan kamera portföyünü genişletti. Bunun yanı sıra Panasonic, yeni bir PTZ kamerası olan AW-HE38'i de duyurdu.

DONANIM Hit: 55356 / Yorum: 0 / 24 Mayıs 2018 14:20
Artık tüm Panasonic modelleri NDI|HX ile entegre
-A +A

Geliştirilirken yeni bir yüksek verimlilik modunun kullanıldığı Ağ Cihazı Arayüzü (NDI) ile entegrasyon sayesinde kullanıcılar, Panasonic profesyonel PTZ kameralarını doğrudan bir NDI ağına bağlayabiliyor.

Mevcut tüm Panasonic PTZ kameraları (AW-HE40, AW-HE130 ve AW-UE70) NewTek tarafından elde edilebilen bir yazılım lisansı sayesinde NDI|HX'i destekleyecek şekilde yükseltilebiliyor. *

Panasonic Yayın ve ProAV EMEA Bölgesi Pazarlama Müdürü Nela Pertl konuyla ilgili "NewTek TriCaster® ve NewTek’in IP Serisine ait video değiştiricilerinin otomatik algılama özelliği sayesinde Panasonic'in uzaktan kamera portföyü artık diğer yüzlerce NDI özellikli ürünle sorunsuzca entegre olabiliyor. Böylece herhangi bir ek yapılandırma olmadan NDI tabanlı video üretimi iş akışlarına da imkan tanıyor. Bu entegrasyon, uzaktan üretim alanında atılan tam anlamıyla dev bir adımdır" dedi.

Ayrıca Panasonic, NDI|HX'i destekleyebilen AW-HE38'i de piyasaya sürerek PTZ portföyünü daha da güçlendirdi. Sağ-sol ve yukarı-aşağı hareket edebilme özelliğine sahip düşük maliyetli bu Full HD uzaktan kamera, AW-HE40H ile aynı özelliklere sahip olup ek olarak 22x yakınlaştırma özelliği de bulunuyor. Yalnızca HDMI çıkışına sahip olması, onu amfi ve toplantı odaları dahil olmak üzere çok sayıda uygulama için ideal kılıyor.

Yüksek hassasiyet, çözünürlük ve çok sayda çekim koşulunda üstün video yakalama özelliği için AW-HE38 serisinde yeni geliştirilmiş bir 1/2.3 tipi MOS sensörü ile Dijital Sinyal İşlemcileri (DSP) bulunuyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti