ASUSPRO P SERİSİ KURUMSAL DİZÜSTÜ; KOBİ’LER İÇİN ÜRETKEN, GÜVENİLİR VE BÜTÇE DOSTU

ASUS’un KOBİ’ler için özel geliştirdiği P2520 kurumsal dizüstü bilgisayar, bütçe dostu olmasının yanı sıra işletmelere hem üretkenlik hem de güvenilirlik katıyor.

DONANIM Hit: 55726 / Yorum: 0 / 9 Mart 2016 15:45
ASUSPRO P SERİSİ KURUMSAL DİZÜSTÜ; KOBİ’LER İÇİN ÜRETKEN, GÜVENİLİR VE BÜTÇE DOSTU
-A +A

Gereksinimleri ve öncelikleri ne olursa olsun kurumların tüm iş ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan ASUSPRO Kurumsal Serisinin üyesi ASUSPRO P2520 dizüstüler; dayanıklı, güvenli ve üst düzey performansa sahip bilgisayarlara ihtiyaç duyan fakat bütçeleri sınırlı olan Küçük ve Orta Boyutlu İşletmeler (KOBİ) için özel olarak tasarlandı.

ASUSPRO P2520 kurumsal dizüstüler, kullanım süresini uzatmak veya bakım yapmak amacıyla kolayca değiştirilebilen pil yapısı ve 4 USB portuyla (üç adet USB 3.0 ve bir adet USB 2.0) işletme ve organizasyon kullanıcıları için daha fazla üretkenlik ve verimlilik sağlıyor.

Dizüstüler, fırçalanmış ince çizgili alüminyum dış yüzeyi ve çizilmeye dayanıklı kaplamaya sahip LCD ekran ile profesyonel tasarım sergiliyor. Ergonomik bir tasarıma ve rahat kullanım olanağı sağlayan tek parça chiclet klavyeye sahip olan dizüstülerin parlamayı engelleyen mat ekranı, istenmeyen yansımaları önlerken göz yorgunluğunu da azaltıyor.

3 yıl garanti süresi ile işletmelerin sağlam dostu

Bütçe dostu ve üretkenliğine ek olarak 3 yıl garanti süresi ile gelen ve sağlamlığıyla dikkat çeken ASUSPRO P2520 kurumsal dizüstülerde, ASUS Business Manager (ABM) güvenlik çözümü de bulunuyor. Yönetilen BT ortamları olmayan küçük işletmeler için özel olarak tasarlanmış bu güvenlik çözümü, tek adımda güvenlik yönetimi sağlıyor. TPM Güvenlik Yongası ise ekstra güvenlik için donanım düzeyinde koruma katıyor.

Veri güvenliğini ve erişimini daha iyi bir düzeye çıkaran parmak izi tarama özelliğine de sahip dizüstülerde; kuru, yıpranmış, nasırlı, kirli ya da yağlı deri gibi cilt koşullarından daha az etkilenen gelişmiş sensörler kullanılıyor.

Dizüstüler, anakart üzerinde Wake-on-LAN (WOL) özelliğini destekleyen dâhili bir donanım modülüne de sahip. Bu modül, bilgisayarın LAN bağlantısı aracılığıyla bir ağ mesajı ile uyku modundan çıkmasını veya açılmasını sağlıyor. Bu sayede uzaktan bilgisayar bakımı ve teknik destek de oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti