Creative Cloud güncellemesi kullanıma sunuldu…

Yeni nesil “CC” Masaüstü Uygulamalarındaki güncelleme, yayın alanında yeni geliştirmeler ve sanal topluluk özelliği getiriyor…

ANALİZ Hit: 1668 / Yorum: 0 / 12 Ağustos 2013 13:59
Creative Cloud güncellemesi kullanıma sunuldu…
-A +A

Yapılan bir açıklamayla yaratıcılık yazılımı Adobe® Creative Cloud™’un yeni güncellemesini kullanıma sundu. İlk duyurusu Mayıs ayı AdobeMAX’ta Yaratıcılık Konferansı’nda gerçekleştirilen yeni Creative Cloud (CC – Yaratıcı Bulut) sürümü, şaşırtıcı yeteneklere sahip “CC” masaüstü uygulamaları seti, daha gelişmiş cihazlar arası işbirliği ve yayınlama özellikleriyle yaratıcı süreci yeniden tasarlıyor. Yeni Creative Cloud sürümüyle dosyalar Mac OS, Windows, iOS ve Android üzerinde depolanıp paylaşılabiliyor. Ayrıca, yaratıcı kişiler için dünyanın önde gelen sanal topluluğu “Behance”, yeni sürümle Creative Cloud’aentegre edildi. Kullanıcılar bu özellik sayesinde bu topluluğun dünyanın dört bir yanındaki üyelerine işlerini sergileyebilecekler, fikir ve görüş alışverişi yapabilecekler.

Adobe Dijital Medya Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü David Wadhwani, “Photoshop, Illustrator ve InDesign gibi CC masaüstü uygulamalarımıza birçok inovatif özellik ekledik. Bu uygulamalar, üretkenliği artırıyor, mobil cihazlar için içerik oluşturmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca, görsel ve video oluşturma alanlarında şaşırtıcı yenilikler sunuyor. Bunun yanı sıra, entegre hale getirilen yayıncılık ve sanal topluluk özellikleri, Creative Cloud deneyimini bir adım öteye taşıyor. Kullanıcıların, yıl boyu güncellemelerle gelişimi sürecek Creative Cloud’la yaratacağı inanılmaz işleri görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz” dedi.

Her türlü ortam ve cihaza yönelik içerik geliştirme, web sitelerini kurma ve yönetme, mobil uygulamalar, tablet yayınları ve online portföylerle yeni Creative Cloud güncellemesi, bitmiş bir eserin yayınlanmasını daha önce olmadığı kadar kolay bir hale getiriyor.

Adobe Creative Cloud’la Sorunsuz Şekilde İşleyen Yaratıcı İş Süreçleri…

Yeni Creative Cloud güncellemesi, yaratıcı sürecin tamamını kolaylaştırıyor. Güncellemenin temel özellikleri arasında şunlar da yer alıyor:

Masaüstünde Creative Cloud Deneyimi: Güncellemeyle gelen Creative Cloud masaüstü uygulamasıyla, yaratıcı çalışmanızın tamamı masaüstü, web sitesi ve mobil cihazda senkronize ediliyor ve düzenleniyor. Kullanıcı Behance ağı üzerinde çalışmasıyla bağlantısını sürdürebiliyor, görüş alabiliyor, yeni uygulama ve güncellemeleri yükleyip yönetebiliyor.

Yaratıcı Dünyanın Önde Gelen Sanal Topluluğuna Entegrasyon: Creative Cloud’aentegre edilen Behance ile üyeler kendi portföylerini yayınlayabiliyor, diğer yaratıcıları izleyebiliyor, yeni uygulamalar sayesinde devam eden çalışmayı yayınlayıp, dünya çapında diğer topluluk üyelerinden görüş alabiliyorlar. Behance Sanal Topluluğu, Dünya genelinde 1,4 milyonun üzerinde yaratıcı kullanıcıyı bir araya getiriyor.

Depola, Paylaş, İşbirliği Yap: Yeni güncelleme, masaüstü, bulut ve mobil cihazlar arasında her türlü dosya ve özellik paylaşımına olanak sağlıyor. Bir tasarımcı iPad’iyle bir fotoğraf çekebilir, Photoshop® Touch kullanarak hareket halindeyken fotoğraf üzerinde rötuş yapabilir, ardından bulut üzerinden dosyaya erişerek Mac veya Windows PC’sinde Photoshop CC kullanarak fotoğraf üzerinde daha fazla düzeltme yapıp, görseli daha da güzelleştirebilir. Tasarımcılar; görüntülemek, yüklemek veya yorum paylaşımı için dosya gönderimi yapabiliyorlar. “Ekipler için Creative Cloud” üyelerine 100GB depolama alanı tahsis ediliyor.

Sorunsuz Yayınlama:Kişisel portföyleriniBehanceProSite ile paylaşma olanağı bulan Creative Cloud kullanıcıları, Digital Publishing Suite (DPS) Tekli Sürümünü kullanarak iPad için dijital yayınlar hazırlayabiliyor ve PhoneGap™ Build kullanarak her türlü cihaz için mobil uygulamalar yaratıp yayınlayabiliyorlar. AdobeTypekit ise, web sitelerinde kullanım için klasik yazı tiplerinin yanı sıra, yeni yazı tiplerinden oluşan zengin bir kitaplık sunuyor. Creative Cloud’a çok yakında yapılacak yeni bir güncellemeyle, yaratıcılar giderek büyüyen AdobeTypekit kitaplığı içerisinde en uygun fontları hızlı bir şekilde bulabilecek, bunları bilgisayarlarına senkronize edebilecek ve her türlü masaüstü uygulamasında kullanmak için derhal erişebilecekler. Creative Cloud kullanıcıları, çok yakında tek bir tıklamayla yüklenebilen 700′ün üzerinde fonta erişebilecekler.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti