Evnia, 42 inç OLED Gaming Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor

Yeni Evnia oyun monitörü, gerçekliği bir oyun gibi hissetmenizi sağlayacak. Gaming dünyasına yenilik getirmek ve bununla birlikte amacı oyun endüstrisinde oyuncu, yenilikçi, samimi bir ortam yaratmak olan Philips markası Evnia artık karşınızda. Philips Evnia 42M2N8900 modelinin piyasaya çıkarılması ile oyun sektörüne yenilikçi ürünler sunan Philips Evnia, aynı zamanda taşıdığı

DONANIM Hit: 154 / Yorum: 0 / 21 Nisan 2023 04:01
Evnia, 42 inç OLED Gaming Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor
-A +A

Philips Evnia 42M2N8900 modeli karşınızda

Evnia beraberinde yalnızca olumlu bir değişimi getirmekle de kalmıyor. Yeni monitör, Evnia’nın en üst düzey kategorisi Evnia 8000 serisinin bir parçası ve bu seri ile tam bir oyun deneyimi için eşsiz özellikleri de beraberinde geliyor. Özellikleri arasında – bunlarla sınırlı olmasa da – şu etkileyici teknolojiler var: Daha akıcı renk geçişleri için gerçek, 10-bitlik renk derinliği, sürükleyici, zengin kontrast için OLED ekran, hız yüklü aksiyonu akıcı bir biçimde görüntülemek için 138 Hz yenileme oranı, hızlı cevap verebilirlik için 0.1 ms GtG tepki süresi, gelişmiş ses için DTS ve tam doğru görüntüler için UltraClear 4K UHD (3840×2160) çözünürlük. Üstelik bu yeni monitörün 4 tarafında da ince çerçeveler var, ekranın ölçüsü devasa 42 inç boyutunda. Ayrıca iki kişisel bilgisayarı kolayca yönetebilmek için dahili bir KVM anahtarı bulunuyor, bir USB-C portuna sahip ve kapsamlı bir kullanıcı deneyimi için, yüksekliği ayarlanabilen ergonomik bir ayak da mevcut.

Son dönemde çıkan her Evnia 8000 serisi monitörünün kalite işareti olan ve sadece Philips markasında bulunan Ambiglow arka aydınlatma da, Philips Evnia 42M2N8900 modelinde de mevcut. Philips Evnia 42M2N8900 modelinin diğerlerinden farklı olmasını sağlayan üç ana özellik ise yüksek 138 Hz yenileme hızı, düşük girdi gecikmesi ve sahip olduğu OLED paneli. Bu özellikler, akıcı bir oyun deneyimini ve canlı görüntüleri beraberinde getiriyor.

Philips Monitörleri ve IT Aksesuarları Küresel Pazarlama Başkanı Xeni Bairaktari şunları söyledi: “Yeni Philips Evnia modelinin piyasaya çıktığını duyurduğumuz için çok heyecanlıyım. Evnia olarak bu ürünün, sunduğu renkler ile sizi etkileyeceğini umuyoruz. İnanılmaz oyun hızının yanı sıra, bu ürün aynı zamanda yaşam kadar gerçek görüntüler sunuyor. Bu yeni OLED teknolojisi ile, oyuncular canlı renkler ve etkileyici kontrast ile dopdolu bir oyun dünyasını deneyimleyebilirler.”

Yeniliğin ötesindeki gaming

Philips Evnia’nın Evnia 8000 serisi için hedeflerinden biri ‘yeniliğin ötesinde oyun,’ OLED gaming de bunu doğrular nitelikte. Philips Evnia 42M2N8900 beraberinde daha büyük, 42 inçlik bir ekranı, parlak görüntüleri ve canlı renkleri, daha hızlı oynanabilirliği ve Philips Evnia’nın kendine has Ambiglow özelliğini getirerek nefes kesici özellik seti ile farklı türlerden oyuncuları etkiliyor.

Bu yeni monitörün yenilikçi özellikleri ve zarif, sıcak tasarımı ile, Philips Evnia oyun dünyasına yeni bir yaklaşım, ve hatta bir yandan da daha fazla kapsayıcılık getirmeyi amaçlıyor.

Philips Evnia 42M2N8900, KDV dahil 41.999 TL fiyatından piyasada bulunabilir. Evnia monitörlerinin marifetlerini daha da güçlendirmek için özel olarak üretilmiş aksesuarlar ise 2023 yılının Haziran ayından itibaren piyasada bulunabilecek.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti