Galibiyetin En Önemli Unsuru: Ses!

SteelSeries geliştirdiği Arctis Nova kulaklıklarıyla oyun dünyasına yeni sesler getirmeye devam ediyor. Arctis Nova serisinin son kulaklığı Nova 7; High Fidelity ses kalitesi, 360° Uzamsal Ses gibi özellikleri ve Sonar Audio Software ile güçlendirilmiş yenilikçi yapısıyla oyuncuların en sınırlı ayrıntıları duymasını hedefliyor…

DONANIM Hit: 166 / Yorum: 0 / 21 Nisan 2023 03:53
Galibiyetin En Önemli Unsuru: Ses!
-A +A

Geçtiğimiz dönemde yeni kulaklığı Arctis Nova 7’yi tanıtan SteelSeries, yenilikçi teknolojileri oyun sektörüne adapte etmeyi sürdürüyor. SteelSeries, Nova Acouistic System ile tasarlanmış olan yeni nesil kulaklıklarıyla oyuncuların en ayrıntılı sesleri duymasını hedefliyor. Bu noktada, Nova Acoustic System ile tasarlanan ve piyasaya sunulan yeni kulaklıkla; High Fidelity ses özelliği, Sonar Audio Software Suite ayrıcalığı ve 360° Uzamsal Ses imkanı oyuncuların en önemli detayları yakalamasına imkan tanıyor.

İlk global e-spor ekipman markası olan SteelSeries, tanıttığı kulaklık modeli Nova 7’de aktif Formula 1 pilotları tarafından kullanılan mikrofonları kullanıyor. Bu sayede oyuncular eşsiz bir kullanıcı deneyimi yakalıyor. Öte yandan, oyunculara kablosuz kullanım özgürlüğüne sağlamanın yanı sıra eş zamanlı olarak iki ses akışını dinleme imkanını da tanıyor. Ayrıca ClearCast Gen 2 aracılığıyla yapay zeka desteğiyle istenmeyen gürültüleri engellerken iletişim kapasitesini artırma fırsatı da sunuyor.

Nova ailesindeki her bir kulaklık, rekabetin sert geçtiği oyun dünyasında kullanıcılara kusursuz bir ses deneyimi sağlamayı amaçlıyor. Marka ortaya koyduğu gelecek vizyonuyla oyun sektörüne yönelik olarak gelişimini sürdürürken, hızla değişen ve dönüşen oyun ekosistemindeki sorunların çözümü için yeni stratejiler izliyor.

Yeni ses teknolojisi Sonar uzman ses mühendisleri tarafından üretildi

Yeni ses teknolojisi Sonar’ı oyun ekosistemine sunan global espor ekipman markası SteelSeries, attığı bu adımla oyuncuların oyun deneyimlerini mükemmelleştirmeyi ve oyun performanslarını geliştirmeyi sürdürüyor. Yeni ses teknolojisi Sonar uzman ses mühendisleri tarafından yapılan çalışmaların bir sonucu olarak üretildi. Sonar teknolojisi, ilk defa oyuncuların farklı ses detaylarını yönetmesine ve oyuncuların oyun esnasındaki aksiyonları erken fark etmesine olanak tanıyor. Özellikle savaş oyunları esnasındaki hassas seslerin daha iyi duyulmasını sağlıyor. Ayrıca ses ayarlarını kişiselleştirebilen oyunseverler, Sonar’ın sahip olduğu Virtual 7.1 Surround Sound özelliğiyle sinema benzeri bir ses kalitesine erişebiliyor.

Oyuncular, Sonar Software ve Nova serisi kulaklıkların bir araya gelmesiyle oyun ekosistemindeki rekabete ayak uydururken harika bir kullanıcı deneyimi imkanını da yakalıyor. Nova Serisi, eşsiz mirasıyla farklı seviyedeki oyunculara ve farklı bütçelere hitap edebiliyor. Oyuncular beklentilerine, seviyelerine ve bütçelerine uygun olarak farklı seçeneklere yönelebiliyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti