HP Tarafından Tasarlanan Z By HP Yüksek Performansla Geliyor

Sınırları aşan yeni Z by HP Masaüstü portföyü ve HP Anyware Remote System Controller profesyonel yaratıcılar, tasarımcılar, mühendisler ve veri bilimcileri için tasarlandı…

DONANIM Hit: 169 / Yorum: 0 / 21 Nisan 2023 03:55
HP Tarafından Tasarlanan Z By HP Yüksek Performansla Geliyor
-A +A

HP, veri açısından yoğun iş akışlarında mümkün olan en yüksek verim için tasarlanan yeni Z by HP yüksek performanslı iş istasyonu masaüstü serisini duyurdu. HP, BT departmanlarının yüksek performanslı cihazları desteklemesi için her yerden yönetim yetenekleri sağlayan bir cihaz olan HP Anyware Remote System Controller ile hibrit iş gücü yönetimini geliştiriyor.

Medya ve eğlence, veri bilimi ve mühendislik gibi sektörlerdeki karmaşık iş akışları, hızla artan zaman baskısı ve daha hızlı sonuçlar sunmak için daha fazla bilgi işlem gücüne ihtiyaç duyulması anlamına geliyor. Ayrıca, daha doğru sonuçlar sunmak için uzaktaki ekiplerle yineleme ve yaratıcılığın sınırlarını zorlama ihtiyacının da altını çiziliyor. Intel® tarafından desteklenen yeni Z by HP Z4, Z6, Z8 ve Z8 Fury masaüstü bilgisayarlar, yeni hız, doğruluk ve yaratıcılık seviyelerini desteklemek için gereken ölçeklenebilir CPU ve GPU bilgi işlem dengesini sunuyor.

Olağanüstü İş İstasyonu Performansı

Z by HP inovasyonları, ister büyük modelleri ve kurulumları içe aktarmak ve bunlarla çalışmak, ister karmaşık simülasyonlar çalıştırmak veya karmaşık derin öğrenme ve öğrenen makine modellerini daha hızlı eğitmek olsun, müşterilerine ihtiyaç duyulan performans avantajlarını sunuyor. En yeni Z iş istasyonu masaüstü bilgisayarları, Z8 Fury G5’te 56 adede kadar CPU çekirdeği ve dört üst düzey GPU içeriyor. Z4, Z6, Z8 ve tamamen yeni Z8 Fury, bu segmentlerin her biri için iş akışlarındaki zorlukları karşılayacak çeşitli yapılandırmalar sağlar. HP’nin en çok satan iş makinesi Z4’ten Z8 Fury’nin üstün performansına kadar, Z by HP her iş akışı için doğru iş istasyonuna sahip.

  • Z8 Fury G5, tek bir CPU’da 56 çekirdeğe kadar yüksek performanslı iş akışlarında serin ve sessiz kalarak güçlü performans sunuyor ve dönüştürücü tek soket teknolojisi sayesinde 2 TB DDR5 belleğe sahip dört üst düzey çift geniş GPU’nun gücünü açığa çıkarıyor. Kullanıcılar en karmaşık derin öğrenme, sanal prodüksiyon ve VFX işlemlerini bile kolayca gerçekleştirebiliyor.
  • HP Z4 G5, 24 çekirdekli CPU’ya, iki üst düzey GPU’ya ve 512 GB’a kadar RAM’e kadar evrimsel bir ilerleme ile öğrenen makinelerden gelişmiş video düzenlemeye kadar gelişmiş iş akışlarının üstesinden geliyor. Z4 G5, yoğun iş akışlarını yürütmek için birçok profesyonel uygulamayı hızlandırıyor ve iş akışları geliştikçe genişletilecek bolca alan sağlıyor.
  • HP Z6 G5, en yeni Intel® Xeon® W-3400 işlemci mimarisinin artırılmış PCIe genişletilebilirliğine dayanan birden fazla GPU ile grafik yoğun iş akışlarını hızlandırıyor. 36 adede kadar işlemci çekirdeği, üç üst düzey grafik kartı ve 1 TB DDR5 bellek ile Z6 G5, artan model ve veri kümesi karmaşıklığı ile ölçeklenen bir makine isteyen kullanıcılar için önemli bir performans sunuyor.
  • HP Z8 G5, gerçek zamanlı ışın izleme, veri görselleştirme ve model eğitimi ile render işlemlerini hızlandırmak için CPU yoğun iş akışları için en fazla işlemci işlemini talep eden kullanıcılar için tasarlandı ve aynı zamanda talepler değiştikçe genişlemek için bolca alan sağlıyor. 4’üncü Nesil Intel Xeon kullanmak üzere tasarlanan çift soketli iş istasyonu, 1 TB DDR5 belleğe sahip 2x üst düzey grafik kartını desteklemenin yanı sıra 64 adede kadar sistem çekirdeği sunuyor.

İş istasyonu ile filo yönetimi birleşiyor

HP Anyware Remote System Controller, BT yöneticilerine çekirdek tabanlı bir sanal makine (KVM) oturumu başlatma ve önyükleme öncesi erişim, BIOS güncellemeleri ve yeniden görüntüleme gibi bant dışı yönetim görevlerini her yerden gerçekleştirme becerisine sahip tek bir gösterge paneli sağlıyor. BT yöneticileri artık tek bir arayüz aracılığıyla bir cihaz filosunu yönetebiliyor, model numaraları ve BIOS sürümleri gibi güvenli sistem bilgilerine erişebiliyor, raporlar alabiliyor ve sorunları kullanıcıları etkilemeden önce çözmek üzere altyapılarını optimize etmek için içgörüler geliştirebiliyor. HP, bu donanım ve yazılımları güçlü güvenlik endüstrisi standartlarına göre tasarlıyor ve maksimum güvenlik sağlamak için kapsamlı testleri, üçüncü taraf incelemelerini ve sertifikaları tamamlıyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti