İş sürekliliğinde Treo ile verimlilik dönemi…

İş sürekliliği konusu günümüzde üzerinde çok durulan ancak yüzeysel incelenen bir konu haline gelmiş durumda. İş sürekliliği denildiğinde bir şirketin bütün yıl kesintisiz hizmet verebilmesi adına alınması gereken önlemler, yapılması gereken IT yatırımları ve sağlanmaya çalışılan müşteri memnuniyeti ilk akla gelen olgular olarak karşımıza çıkıyor…

ANALİZ Hit: 1266 / Yorum: 0 / 12 Ağustos 2013 13:34
İş sürekliliğinde Treo ile verimlilik dönemi…
-A +A

İş sürekliliğinin sağlanması için günümüzde şirketler, özellikle IT altyapılarına yatırımlar yapmakta, yedekleme, arşivleme ve felaket önleme konularına ağırlık göstermekteler. Kendi içlerinde bu hedef ile özel bulut yapısı oluşturabiliyorken aynı şekilde gerektiğinde uzaktaki bir veri merkezinden de hizmet alarak genel buluttan yararlanabiliyorlar. Aslında buradaki temel hedef tamamen şirketin mevcut yapısının korunmaya çalışılması, veri bütünlüğünün korunması ve işleyişin devam ettirilmesi.

İş sürekliliği konusu özellikle 7×24 hizmet veren kurumlar için vazgeçilmez bir olgu. Yeni müşteri kazanmak yerine müşteri sadakati oluşturabilmek adına müşteri memnuniyetinin sağlanması özellikle kurumların üzerinde durduğu, bütçelerini pazarlama yerine bu alanda kullanmayı tercih ettiği ve daha verimli bir yatırım olmasını sağladığı bir iş yapış biçimi olmuştur. Bunu sağlayabilmek adına Treo Bilgi Teknolojileri müşterilerinin IT altyapılarını oluşturarak, felaket kurtarma planlarını oluşturmak ve hayata geçirmek adına danışmanlık hizmetlerini sürdürüyor.

Çözüm sunulan iş ortaklarından olan AegonEmeklilik ve Hayat A.Ş. IT Müdürü Fuat Satır konu hakkında şu yorumunda şunları söyledi: “Değişen piyasa koşulları ve finansal ihtiyaçlara yanıt verecek biçimde etkin, esnek, şeffaf, hızlı ve destekleyici hizmet anlayışımızı, operasyonel süreçlerimize de tam anlamıyla yansıtabilmek adına, sanallaştırma platformlarımızda bir iyileştirmeye gitmenin gerektiğini düşündüğümüz bir dönemde Treo ile tanıştık. Treo’nun desteği ve sunduğu uzun vadeli ve kapsamlı çözümleri sayesinde bilişim teknolojileri altyapımızda istediğimiz verimlilik ve etkinlik düzeyini tam anlamıyla yakaladığımızı düşünüyorum”.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti