İşveren ve serbest çalışan aynı platformda

SanalUzman.com

MOBIL Hit: 8344 / Yorum: 0 / 9 Ekim 2017 16:33
İşveren ve serbest çalışan aynı platformda
-A +A

İşverenler ile başta yazılım olmak üzere tasarım, çeviri, metin yazarlığı, reklamcılık, satış pazarlama, danışmanlık dâhil birçok alanda proje bazlı serbest çalışan (freelance) uzmanları tek çatı altında buluşturan online iş platformu SanalUzman.com ile işverenler ve freelance uzmanlar arasında yaşanan “ödeme” ve “kaliteli hizmet alma” sorununun aşılması hedefleniyor. Bu çözümle, işverenin yapacağı ödeme öncelikle havuz hesabına aktarılıp, işverenlerin işi onaylamalarının ardından uzmanın hesabına iletilmesi yöntemiyle "güvenli ödeme" ortamı yaratılıyor. Bir anlaşmazlık durumunda ise SanalUzman.com, hakemlik incelemesine olanak sağlayan SincApp (SanalUzman İnceleme Aplikasyonu) uygulamasıyla, uzmanların hak ettikleri ödemeyi almalarına yardımcı oluyor, işverenlere de işin hangi aşamada olduğunu takip etme olanağı sunuyor.

SanalUzman.com; işverenlere çok sayıda uzman arasından seçim yaparak, bütçe ve taleplerine uygun doğru kişiyi bulma fırsatı sunuyor. Uzmanlar ise platform üzerinde işverenlerin taleplerini inceleyerek diledikleri proje bazlı işlere teklif verebiliyor. SanalUzman.com’a kaydolan işverenler ve uzmanlar, platform üzerinden iş sürecini takip edebiliyor. SanalUzman.com’un Kurucu Ortağı Can Yanyalı, şu bilgileri verdi:
“Geçmişte iş bulmak için gazete ilanlarına bakılırken, günümüzde internete bakılıyor. Bir dönem İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından yürütülen hizmetlerin birçoğu da artık internet ortamında. Yeni nesil iş modeli ‘Proje Bazlı Serbest (Freelance) Çalışma’ Türkiye’de ve tüm dünyada yaygınlaşıyor. Farklı projelerde yer alarak kendini geliştirmek isteyenlere, öğrencilere, ek gelir ihtiyacında olanlara ve bu yetenekli insanlara ulaşmak isteyen işverenlere çağdaş bir alternatif sunacağız. “

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti