Kıyamet Savaşçıları Türkiye'ye geliyor!

Mitoloji Online oyunu ile Türkiye'deki oyuncular arasında büyük ses getiren 37Games; Kıyamet Savaşçıları ile Türk oyuncularını, Tanrılar ile Titan'ların zamanına götürmeye hazırlanıyor.

OYUN Hit: 1857 / Yorum: 0 / 19 Haziran 2015 15:05
Kıyamet Savaşçıları Türkiye'ye geliyor!
-A +A

Çin’in web tabanlı oyun sektörünün lider şirketlerinden 37Games, Kıyamet Savaşçıları isimli gerçek zamanlı ARPG oyunu ile Türkiye’deki oyun severleri Tanrılar ile Titan’ların zamanına götürecek. Daha önce Mitoloji Online oyunu ile Türkiye’deki oyuncular arasında büyük sükse yapan 37Games, yaz ortasında kapalı beta yayınına başlayacağı Kıyamet Savaşçıları oyununu daha sonra tüm oyun severlerin beğenisine sunacak.
 
Olimpos Tanrılarının, Titanları yendiği “Titanların Savaşı” sonrası olayları konu alan oyunda bu kez insanoğlu karanlıktan geri dönen titanların lideri Kronos’a karşı savaşmak zorundadır. İnsanlığın kaderi artık bu kıyamet savaşının sonuna bağlıdır.
 
Üstün grafikleri ile dikkat çeken Kıyamet Savaşçıları’nda oyuncular birbirleri ile ittifaklar kurabilecek, karşılıklı gerçek zamanlı savaşlar yapabilecek, gelişmiş simya kullanarak kendi özel silahlarını geliştirebilecekler. Zindan sistemi, birlik savaşları, PvP alanları, seviye bazlı haritalar, binek ve pet sistemi, yetenek ve eşya geliştirme gibi birçok özelliğiyle Kıyamet Savaşçıları oyun severleri mitolojinin derinliklerine çekecek.    
 
Konuyla ilgili açıklama yapan 37Games Türkiye Proje Sorumlusu Polgara Wahrenheit, “Geçtiğimiz kış, Türk oyun severler için piyasaya sürdüğümüz web tabanlı oyunumuz Mitoloji Online, Türk oyuncular tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Ancak biz bu başarı ile yetinmeyip, oyuncularımıza daha farklı ve çeşitli oyun türlerini de getirmek istiyoruz. Türk oyuncuları 37Games Türkiye platformundan daha fazla ve daha farklı oyun türlerine erişebilecek.” dedi.
 
Facebook üzerinden takip etmek için: https://www.facebook.com/tr.ks.37Games

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti