Logitech’in yeni oyun faresi G303 Türkiye’de

DONANIM Hit: 2803 / Yorum: 0 / 12 Ekim 2015 16:38
Logitech’in yeni oyun faresi G303 Türkiye’de
-A +A

Logitech, oyunculara yönelik geliştirdiği yeni faresi G303’ü Türkiye’de satışa sundu. Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition olarak adlandırılan farenin oyun tutkunlarından ve e-Spor oyuncularından gelen yorumlar değerlendirilerek tasarlandığı belirtiliyor.

Logitech G’nin Delta Zero optik sensör teknolojisi ile doğru tarama özelliği, metal yaylı tuş sistemi ve hafif kompakt tasarımıyla göze çarpan fare, daha hızlı reaksiyon ve daha tutarlı hedefleme sağlıyor. Genelde mouse ivmesi olarak bilinen hıza duyarlı hassasiyet değişimini en aza indiren Logitech G303, saniyede 300 inç tarama hassasiyetine sahip. 200’den 12.000’e kadar çıkabilen DPI seçeneği ve hassas geçiş ile üst düzey tarama performansı ve cevap verme farenin sunduğu diğer yetenekler arasında.

Farede yer alan optik sensör, ideal kaldırma mesafesine erişmek için ayarlanabiliyor ve bütün oyun platformlarında alınabilecek en yüksek tarama hızı ile her zaman en iyi tarama yanıtı almaya imkan tanıyor. 16,8 milyon renk seçeneğine sahip RGB aydınlatma ile mousepad’inizi renklendirmek de mümkün. Logitech G303’de “nefes alıp verme” şeklinde yanıp sönen ışıklandırma sistemi kullanılıyor. Kullanıcılar bu ışıklandırma sistemini kolay bir şekilde ayarlayabiliyor. Logitech G 303’ün satış fiyatı ise 85 dolar+KDV.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti