Oce Colorado 1640 pazarda yerini alıyor

Canon; teknolojinin gelişimi ve zamanın artan önemi paralelinde UV Jel teknolojisiyle çalışan ilk baskı makinesi Oce Colorado 1640’ı Türkiye’ye getiriyor.

DONANIM Hit: 1737 / Yorum: 0 / 9 Ekim 2017 16:27
Oce Colorado 1640 pazarda yerini alıyor
-A +A

 Canon patentli UV Jel teknolojisi, baskının anında kurumasını sağarken, ekstra laminasyon işlemine gerek kalmadan kullanıma hazır hale getiriyor. Canon UV Jel baskı yapılan yüzeye hızlı tutunması ve hızlı kuruması sayesinde teslimat sürelerini kısaltıp, zaman tasarrufu sağlıyor. Oce Colorado 1640, LED’li kurutma sistemi ile buharlaştırmalı kurutmaya ihtiyaç bırakmayarak kullanım kolaylığı sunuyor. Bütünsel verimlilik için PSP (Baskı Hizmeti Sağlayıcıları) tek bir cihazla birçok farklı uygulama üretmek, işletim maliyetlerini düşürmek, anında kurutma özelliği ile verimlilikte artış ve baskı hızı ile Oce Colorado 1640 son derece dayanıklı.

Canon UV Jel mürekkep su bazlı değil. Diğer teknolojilerle kıyaslandığında bu da medya kabarmasıyla bağlantılı sorunları ortadan kaldırıyor. Mevcut teknolojilerde kullanılan mürekkeplere kıyasla dış mekan baskı kalitesi, laminasyonsuz kullanımda dahi aşınma direnci ve yıkanabilme, silinebilme kapasitesi de daha yüksek düzeyde. 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti