Sony VENICE kamera

Sony, sinema profesyonellerinin favorisi haline gelen, ileri görüşlü full frame sensöre ve kullanıcı dostu kullanım özelliklerine sahip VENICE kamerayı İstanbul’da uygulamalı olarak tanıttı.

DONANIM Hit: 50266 / Yorum: 0 / 20 Mart 2019 15:44
Sony VENICE kamera
-A +A

Kameranın esnekliğini artıracak birçok yeni özellik sunan V3.0 yazılımı ve Extension Kit de Türkiye’de ilk kez lanse edildi.
 
Sony’nin yeni nesil film kamera sistemi olan VENICE, dünya çapındaki sinema profesyonelleri tarafından kısa sürede büyük beğeni topladı. İleri görüşlü full frame sensör ve kullanıcı dostu kullanım özelliklerine sahip kamera İstanbul’da bir uygulamalı bir etkinlikle tanıtıldı. Beyoğlu’ndaki İmaj Studio’da düzenlenen workshop’ta katılımcılar Sony VENICE kamerayı uygulamalı bir oturumla yakından inceleyip “Sala Samobojcow. Hejter” filminin çekimlerinde VENICE kamerayla yaşadığı deneyimleri ve verdiği yaratıcı kararları Radek Ladzcuk’tan dinleme fırsatı yakaladılar.
 
Çift ISO, dahili ND filtreler, yeni menü ve diğer özeliklerin setteki işleyişi konusunda deneyimleme imkânının sunulduğu etkinlikte VENICE kameranın esnekliğini arttıracak birçok yeni özelliğe sahip V3.0 yazılımı ile Extension Kit de Türkiye’de ilk kez kullanıcılarla paylaşıldı.
 
Görüntü yönetmenleri tarafından yine görüntü yönetmenleri için tasarlanan bir sinema kamerası olan VENICE 100 yılı aşkın süredir fotoğrafçılıkta bir temel olan, klasik 36x24 mm boyutlara sahip yepyeni bir Full Frame sensör içeriyor. Özel olarak birinci sınıf sinematografi için tasarlanan bu sensör, 6048x4032 maksimum çözünürlüğe kadar görüntü yakalayabiliyor. Değiştirilebilir görüntüleyici modları sayesinde VENICE, tam bir yaratım özgürlüğü için daha önce görülmemiş sayıda sinematik en-boy oranını destekleyebiliyor. Kullanıcı dostu tasarımı, net ve basit menü kullanımı ile dayanıklı, güvenilir yapısıyla VENICE; kameraya değil, film çekmeye odaklanmayı mümkün kılıyor. 

Anahtar Kelimeler : sony, venice,
Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti