Stereo Müzik Keyfi

Uzun süreli görüşmelerde, yolculukta, spor yaparken de eller serbest konforu sunar.

DONANIM Hit: 54490 / Yorum: 0 / 17 Mart 2017 13:55
Stereo Müzik Keyfi
-A +A

SoundBeat™ Stereo Bluetooth Kulaklığın kablosuz stereo ses sistemi ile HD kalitede görüşme yapabilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Stereo ses özelliği ile daha derin bass’lar elde ederek müziğin ritmine kendinizi kaptırabilir, görüşmelerinizi mükemmel netlikte gerçekleştirebilirsiniz. Uzun süreli görüşmelerde, yolculukta, spor yaparken de eller serbest konforu sunar.
 
Akıllı Kumanda
 
Akıllı kumandası özelliği ile gelen çağrıyı yanıtlama, reddetme ve sonlandırma işlemlerinin yanı sıra müzik ve aramalar arasında otomatik geçiş yapmak için de pratik bir çözüm sunan SoundBeat™ Stereo Bluetooth Kulaklık, 5 saat müzik dinleme, 6 saat konuşma ve 60 saat bekleme süresine sahip. iPhone ekranından pil durumunu denetleyebileceğiniz gibi şarjı azaldığında USB kablo ile PC’niz üzerinden de kolayca şarj edebilirsiniz.
 
Tarzını Yansıt
 
Paket içerisinden yer alan kancalar ve ergonomik tasarımı ile kulak içine tam oturan SoundBeat™, ensede kullanımı ile şık bir kullanım sunuyor. Kablo boyu yönetim klipsi sayesinde de kablo karmaşasının önüne geçerek tarzını tamamlıyor.
 
Akıllı, Hızlı, Pratik
 
Bağlantı kurulduğunda LED ışık ile uyaran akıllı kulaklık, geliştirilmiş yeni nesil teknolojisi ile adeta bir asistan görevi üstleniyor ve son aranan numarayı geri arama imkanı veriyor. Böylece yarıda kalan görüşmeleriniz için tekrar telefonunuzu kullanmanıza gerek kalmaz. HD ses kalitesiyle uzun süreli görüşmeler yaparken notlar alabilir ya da spor yapmaya devam edebilirsiniz.
 
 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti