Xbox One bekleyenleri üzen tweet!

Oyunseverler, gelecek ay satışa sunulacak Xbox One ve PlayStation 4 arasında seçim yaparken, en beğendikleri oyunların görüntü kalitesine göre hareket edebilir. Zira, Call of Duty: Ghosts’un çözünürlüğü, her iki konsolda farklı olacak.

OYUN Hit: 1563 / Yorum: 0 / 1 Kasım 2013 13:54
 Xbox One bekleyenleri üzen tweet!
-A +A

Xbox One PS4’ün ABD ve Avrupa’da satışa sunulmasına sadece birkaç hafta kaldı. Oyunseverler, oynanabilirlik, görüntü kalitesi ve internet bağlantı hızına kadar birçok özelliğe göre tercih edecekleri konsolları, en merakla beklenen oyunlara göre de eleyebilir.

The Verge sitesinin haberine göre, oyunseverlerin kararını etkileyecek oyunlardan bir tanesi COD: Ghosts. Anlaşılan o ki, Microsoft ve Sony’nin konsollarında kullandığı donanım, COD: Ghost’un farklı görüntü kalitelerinde sunacak. 
oyun konsolu,gamepad,Xbox One,PlayStation 4,Wii U
COD geliştiricisi Infinity Ward’un yapımcılarından Mark Rubin, attığı tweet’le Xbox One almayı düşünenleri hayal kırıklığına uğrattı. Rubin, COD: Ghosts’un Xbox One’da sadece 720p çözünürlüğe sahip olacağını belirtirken, PS4’te 1080p oyun tecrübesi sunulacağını ifade etti. Her iki konsolda oyun hızı saniyede 60 kare (fps) olacak.

Tek bir oyun elbette çok büyük bir kriter olmayabilir. Xbox One’ın ve PS4’ün potansiyeli, piyasaya sunulacakları günlerden itibaren yeni içeriklerle güçlenecek. Oyunseverlerin büyük kısmı,  tercihlerini yüzmilyonlarca dolarlık reklam kampanyası süresince verecek.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti