Xiaomi Mi Max 2 akıllı telefon modeli nihayet Türkiye’de

Xiaomi Mi Max 2 akıllı telefon modeli nihayet Türkiye’de!

ANDROID Hit: 23357 / Yorum: 0 / 13 Temmuz 2017 13:02
Xiaomi Mi Max 2 akıllı telefon modeli nihayet Türkiye’de
-A +A

Uygun fiyat etiketi denince akla gelen firmalardan biri olan Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni akıllı telefon modeli nihayet ülkemizde.

 

Xiaomi Mi Max 2 fiyatı ne?

128 GB depolama kapasitesine sahip Mi Max 2, 1699 Türk Lirası etiketiyle Hepsiburada üzerinden satışa sunulmuş durumda. Şimdilik Gold renk seçeneğinin satın alınabildiği telefonun büyük ekran isteyenler için oldukça iyi bir çözüm olduğunu belirtmiş olalım. Ayrıca fiyat bandı itibariyle de oldukça iyi bir yere oturduğunu söylemiş olalım.

Xiaomi Mi Max 2 akıllı telefon modeli nihayet Türkiye'de!

Xiaomi Mi Max 2 özellikleri neler?

6.44 inç ekranında Ful HD çözünürlüğü barındıran akıllı telefon, işlemci tarafında Qualcomm imzalı Snapdragon 625 çözümünü kullanıyor. Bellek tarafında ise satışta olan modelin 4 GB kapasiteye sahip olduğunu belirtmiş olalım. Bunun yanı sıra hafıza kartı desteği de sunulan Mi Max 2, 5300 mAh kapasiteli bataryasıyla 1 günü oldukça rahat çıkaracağa benziyor. Type-C girişine yer verilen modelin arka tarafında 12 MP çözünürlüğünde Sony imzalı bir lense yer verilmişken ön tarafta ise 5 MP çözünürlüğünde bir kamera kullanıcıları bekliyor. Buna ek olarak arka kısımda bir de parmak izi sensörünün olduğunu ve Android 7.1.1 Nougat işletim sürümüyle geldiğini de not etmiş olalım.

Genel manada büyük ekran ve nispeten iyi bir performans isteyen kullanıcılara hitap eden Mi Max 2 oldukça alınası bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.


Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti