Xiaomi telefonlar için büyük sürpriz

Xiaomi telefon sahiplerini ilgilendiren önemli bir gelişme oldu. Xiaomi Mi 8 Lite model telefonlara bugün itibariyle MUIU 10 sürüm güncellemesi aldı.

ANDROID Hit: 69453 / Yorum: 0 / 20 Mart 2019 15:37
Xiaomi telefonlar için büyük sürpriz
-A +A

Xiaomi Mi 8 Lite modelleri diğer pek çok Xiaomi telefonlarında olduğu gibi Android 9 Pie güncellemesi alıyor. MUIU 10 sürümüne güncellenen Xiaomi Mi 8 Lite'ın arayüzünde kayda değer değişiklikler göreceksiniz. Güncelleme şimdi küresel olarak dağıtılıyor ve Android 9 Pie'ı temel alan MIUI 10.2.2, Çin dışındaki Mi 8 Lite cihazlarına yüklenmeye hazır hale gelmiş durumda.

Xiaomi Mi 8 Lite'ın özelliklerini kısaca hatırlayalım: Cihaz, Snapdragon 660 yonga seti ve 4 GB veya 6 GB RAM ile birlikte geliyor. 300 euronun altındaki fiyatı, güçlü yönlerinden biri olsa da, 24 MP selfie kamerası kesinlikle çekici özelliklerinden biri. Telefon arka tarafında 12 MP + 5 MP ikili kamera kurulumuna sahip. Şimdi Mi 8 Lite, Android Pie ile daha da cazip bir hale geliyor.

Güncellemeyi kurmak için Ayarlar > Telefon hakkında > Sistem Güncelleme'ye giderek orada yer alan üç noktaya tıklayıp o menüden “Güncelleme paketini seç” seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti