AKILLI TELEFONLAR iPhone 8 aynalı modeli ile geliyor!

akilli-telefonlar-iphone-8-aynali-modeli-ile-geliyor-.jpg

iPhone 8 aynalı modeli Benjamin Geskin tarafından yayınlandı. Apple, 10. Yılına özel olarak hazırlamaya düşündüğü yeni akıllı telefon modeli üzerinde oldukça çok fazla çalıştığını söyleyebiliriz. Dört farklı renk seçeneği ile gelmesi beklenen iPhone 8’in, son yayınlanan resimlere baktığımız zaman Apple yeni modelini aynalı olarak da çıkarmayı düşünüyor. Yeni tasarımı hakkında Geskin, ayna benzeri bir görünüme sahip olacağını belirtti. Bu açıklamasından sonra Benjamin Geskin, iPhone 8’in son tasarımı ile ilgili bir görüntü yayınla

iPhone 8 özellikleri

Amerikan şirketi, 10. yılına özel olarak hazırladığı yeni akıllı telefon modelinin özelliklerine baktığımız zaman, OLED ekranını kullanmayı düşündüğü ilk model olduğunu söyleyebiliriz. Apple yeni akıllı telefon modelinde ön kamerada bulunan yüz tanıma özelliğini kullanması bekleniyor. Apple analisti olan Ming-Chi Kuo, bu yılın başlarında bu teknolojiyi devrimci olarak nitelendiriyor.

Apple’in Eylül ayında tanıtması beklenen akıllı telefon modeli iPhone 8’in fiyatı için henüz kesin bir bilgi paylaşılmadı. iPhone 8 modeli aynalı tasarımı dışında, jet siyah, siyah, gümüş, altın, altın gül ve kırmızı renkleri olarak piyasaya çıkarması bekleniyor.

Apple Touch ID’yi kaldırabilir

Şirket analisti Ming-Chi Kuo’dan gelen bilgilerle de uyuşan parmak izi sensörünü tamamen kaldırması, iPhone 8’in aslında bir sanal Home butonuyla geleceğini ancak parmak izi okuyucusu olmayacağını aktarmıştı. Sızıntı söylentilerinin ve Apple analisti Kuo’nun söylemlerinin sonucunda, Touch ID’yi başka yere taşıması veya tamamen kaldırması olası. Eğer Bloomberg’in raporundaki söylemler doğruysa, Apple’nin tercihi ikinci seçenekten yana olacak.

scroll to top