Casper VIA M2 Duyuruldu!

casper-via-m2-duyuruldu-.jpg

Türkiye’nin yerli teknoloji markası Casper, akıllı telefon ailesine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Yeni akıllı telefon Casper VIA M2,  3 GB RAM ile güçlendirilen 8 çekirdek işlemcisi ve 32 GB depolama alanı ile kullanıcılara sunuluyor. 

 

5 inç Full HD ekran ve parmak izi güvenliği

 

5.0 inç Full HD IPS ekranı ile gelen Casper VIA M2, Corning Gorilla Glass 3 ekran koruması ile sağlamlıktan ödün vermiyor. Akıllı telefon 4.5G desteği de sunuyor. CAT 4 altyapısında sunulan LTE desteği ve 4.5G teknolojisi sayesinde yüksek hızlı internet keyfi yaşatıyor. 

 

Titanyum gri ve metalik bronz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan akıllı telefon, parmak izi fonksiyonu okuyucu özelliği de sunuyor.  Home tuşuna entegre edilen parmak izi okuyucu sayesinde telefon daha güvenli hale getirilebildiği gibi istenmeyen durumların da önüne geçiliyor.  

 

8 çekirdekli metal gövdeli VIA M2 

 

Casper VIA M2’de bulunan 8 çekirdekli 1.4 GHz işlemci performans beklentisi olanların ihtiyaçlarını karşılayacak gibi görünüyor. Android 6. (Marshmallow) işletim sistemi ile yüklü gelen akıllı telefon 3 GB RAMve 32GB depolama alanına sahip. Daha fazla depolama kapasitesi isteyenler için microSD bellek yuvası ile bu kapasite 128 GB’a kadar artırılabiliyor.  Ele iyi oturan bir tasarıma sahip olan telefon, 2.5D kavisli ekranı sayesinde ele oturan kusursuz tasarımıyla dikkat çekiyor.  Tüm bu özelliklerle Casper VIA M2 1099 TL’lik fiyatıyla raflardaki yerini alacak.

scroll to top