fizy, müzik dinledikçe kazandıracak

Türkiye’nin sevilen dijital müzik platformu fizy, çekilişle birbirinden özel hediyeler dağıtacak. 30 Haziran’a kadar her dinledikleri şarkıda bir çekiliş hakkı kazanacak olan fizy kullanıcıları, iPhone 14, Playstation 5, Dyson şarjlı süpürge, Apple Watch Series 8, 2. nesil Apple AirPods kazanma şansı yakalayacak.

INTERNET Hit: 156 / Yorum: 0 / 23 Nisan 2023 02:16
fizy, müzik dinledikçe kazandıracak
-A +A

Dijital müzik platformu fizy kazandırmaya devam ediyor. Sevilen uygulama fizy, bu kez kullanıcılarına müzik dinledikçe kazandıracak. 30 Haziran 2023’e kadar katılım formunu doldurarak kampanyaya kaydolan fizy kullanıcıları, uygulamada dinledikleri her şarkı için bir çekiliş hakkına sahip olacak.
Premium üyelere premium şans
Şarkı dinleyerek kazanılan çekiliş hakkı günlük 50 ile sınırlı tutulacak. Ayrıca 30 saniye ve altında dinlenen şarkılar kampanyaya dahil edilemeyecek. fizy Premium üyeliğini kampanya sonuna kadar aktif tutan kullanıcılar ise 3 kat daha fazla çekiliş hakkı yakalayacak.
Hediyeler göz dolduruyor
fizy çekilişine katılan kullanıcıları birbirinden özel hediyeler bekliyor. Kampanyaya kaydolup çekiliş hakkı kazanan bir kullanıcı Apple ‘iPhone 14 128 GB’ kazanacak. Ayrıca 2 kişiye ‘Playstation 5’ oyun konsolu, 3 kişiye ‘Dyson V12 Detect Slim Absolute’ dikey şarjlı süpürge, 5 kişiye ‘Apple Watch Series 8 GPS 41mm’, 10 kişiye ‘2.nesil Apple AirPods’ kulaklık hediye edilecek.
Kampanyaya katılmak ve detaylarını öğrenmek için https://play.fizy.com adresi ziyaret edilebilir.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti