İş Bankası ve Ofisim’den Dijitalleşecek KOBİ’lere Destek

Türkiye İş Bankası ve Ofisim, KOBİ’lerin dijital dönüşümlerini desteklemek, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaç duydukları iş çözümlerine düşük maliyetlerle kolayca ulaşılabilmelerini sağlamak amacıyla bir kampanya düzenledi.

INTERNET Hit: 8518 / Yorum: 0 / 10 Ekim 2017 15:50
İş Bankası ve Ofisim’den Dijitalleşecek KOBİ’lere Destek
-A +A

Kampanya kapsamında Ofisim’in küçük ve orta ölçekli işletmeleri yüksek maliyetlerden kurtaran ve Ofisim.com üzerinden erişilebilen bulut tabanlı iş uygulamaları olan Ofisim KOBİ, Ofisim CRM, Ofisim Çağrı ve Ofisim İK uygulamalarında yıllık abonelik ücreti İş Bankası müşterilerine yüzde 40 indirimli olarak sunulacak. 31 Ekim 2017’ye kadar sürecek kampanyaya, İş Bankası mobil uygulaması İşCep ve internet şubesi aracılığıyla edinilecek referans kodları kullanılarak katılım sağlanıyor.

KOBİ’lerin bankacılık işlemlerine ayırdıkları zamanı azaltarak kendi işlerine konsantre olmalarını hedefliyoruz

Dijitalleşmenin bankalar için kaçınılmaz olduğunun altını çizen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şencan, şöyle dedi: “Dijital teknolojilerin sunduğu yeni fırsatlar ve iş modelleriyle tüm süreçlerimizi uçtan uca dijitalleştirerek müşterilerimize mümkün olan en iyi deneyimi yaşatmak amacıyla, bankamızda da organizasyonel değişiklikleri hayata geçirdik. KOBİ müşterilerimizin bankacılık işlemlerini hızlı ve pratik şekilde yapabilmeleri için gerek şubelerimizde gerekse de dijital kanallarımızda sürekli bir iyileştirme içindeyiz. Müşteri deneyimini en önde tuttuğumuz bu geliştirmeler ile müşterilerimizin ihtiyaç duydukları hizmetleri bulundukları yerden en kolay şekilde yapabilmelerini, bankacılık işlemlerine ayırdıkları zamanı azaltarak kendi işlerine konsantre olmalarını hedefliyoruz. Bununla beraber, KOBİ’lerin bankacılık dışındaki iş yapışlarını da dijitalleştirmek ve çağın şartlarına uygun bir yapıya dönüştürmek adına gerekli desteği sunabilmek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu noktada ‘fintech’ler ve diğer dijital çözümler ile yakından ilgileniyoruz ve iş birlikleri kurarak müşterilerimize gündelik süreçler, girişimcilik, inovasyon, müşteri ilişkileri yönetimi gibi pek çok konuda faydalar sağlamayı amaçlıyoruz. KOBİ’lerin performans ve verimliliklerindeki artış ise hem karlılıklarına hem de ekonomik büyümeye olumlu bir etki yaratıyor.”

Bulut tabanlı uygulamalar önemli bir alternatif sunuyor

Ofisim KOBİ uygulamasının, tamamen web tabanlı olarak çalışan ve KOBİ’lerin her zaman her yerden erişerek müşterileriyle ilgili işlerini kolayca yürütmesine olanak sağlayan bir bulut servisi olduğunu belirten Ofisim CEO’su Serdar Turan da şunları ifade etti: “Dijital dönüşüm süreçlerinde işletmelerin büyümesiyle birlikte gelişen teknolojiyi işletmelerin ihtiyaçlarına adapte edebilmek önemli avantajlar sağlıyor. Pazarda daha rekabetçi olabilmek, müşterileriyle hızlı ve verimli çalışmak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler için mobil çalışmaya da imkân tanıyan bulut tabanlı uygulamalar bu bağlamda önemli bir alternatif sunuyor. Ofisim uygulamaları sayesinde, küçük ve orta ölçekli şirketler de çok büyük yatırımlar yapmadan büyük şirketlerin kullandığı bu teknolojilere kolayca sahip olabiliyor. İş Bankası ile başlattığımız çalışma sayesinde, İş Bankası müşterisi olan gerçek kişi işletmeler bu uygulamalarımızdan 1 yıl boyunca %40 indirimli olarak faydalanabilecek.”

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti