Teleperformance Türkiye, Yeni Yatırımlarla Büyümeye Devam Ediyor

Türkiye’nin lider dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmet sağlayıcıları arasında yer alan Teleperformance Türkiye, Balıkesir’de 5,5 milyon TL yatırım yaptığı çağrı merkezini hayata geçirdi.

INTERNET Hit: 8777 / Yorum: 0 / 10 Ekim 2017 15:55
Teleperformance Türkiye, Yeni Yatırımlarla Büyümeye Devam Ediyor
-A +A

Teleperformance Türkiye’nin Balıkesir’deki yeni çağrı merkezinin açılışı, Türk Hava Yolları yönetiminin katılımı ve Teleperformance Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Daniel JulienTeleperformance CEMEA Başkanı Yannis Tourcomanis ve Teleperformance Türkiye CEO’su Engin Utkan’ın ev sahipliğinde 6 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşti

Teleperformance Türkiye, yatırımlarla büyümeye devam ediyor

Açılış töreninde konuşma yapan Teleperformance CEMEA Başkanı Yannis Tourcomanis; “74 ülkede faaliyet gösteren dünya lideri bir dış kaynak CRM ve çağrı merkezi şirketi olarak Türkiye’yi stratejik bir pazar olarak görüyoruz. Potansiyeline inandığımız pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de hem sektörün gelişimi hem de müşterilerimize en iyiyi sunmak üzere önemli yatırımlar yapıyoruz. Balıkesir çağrı merkezimiz de bu vizyonumuzun bir göstergesi. Bir yandan İstanbul’daki merkezimizi Avrupa’nın sayılı çok dilli yetkinlik merkezlerimizden biri olarak konumlarken bir yandan da potansiyeli yüksek şehirlere yatırım yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Balıkesir çağrı merkezinin sektörde ilklere imza atacağını vurgulayan, Teleperformance Türkiye CEO’su Engin Utkanise “Balıkesir, dinamik genç nüfusu ve yüksek kalitede eğitim seviyesiyle çağrı merkezi sektörü için önemli bir çalışan potansiyeline sahip. Aynı zamanda, İstanbul’a yakın mesafede, kara-hava-deniz yollarından oldukça çeşitli ulaşım alternatiflerine sahip lojistik avantajı olan bir şehir. Bu yerel potansiyeli tüm paydaşlarımızın yararına sunmak ve katma değer yaratmak üzere 5,5 milyon TL yatırımla Balıkesir’de yeni çağrı merkezimizi kurduk. Bu doğrultuda, sektöre liderlik eden bir kurum olarak küresel deneyimimizi Balıkesir’e aktaracağız ve inanıyorum ki burada önemli başarı hikayeleri yaratacağız. Türk Hava Yolları’na 5 merkezden 12 dilde hizmet vererek uluslararası müşteri deneyimini ileriye taşıayacağız. Balıkesir merkezimiz de önümüzdeki dönemde telekom, finans, otomotiv sektörlerinden farklı kurumların müşteri deneyimini zenginleştirecek ilklere imza atmak üzere faaliyet gösterecek” dedi.

Türkiye’de toplam 2.500 çalışanı ile hizmet veren Teleperformance’ın Balıkesir’deki yeni tesisinde  bini aşkın çalışana ulaşmayı hedefleniyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti