Türk Telekom tüm girişimcileri Pilot’a davet ediyor

Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin gelişimi için yoğun çaba harcayan Türk Telekom, Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen ilk girişim hızlandırma programı PİLOT’u, daha geniş girişimci potansiyeli ile buluşturmak üzere bir viral filmi hazırladı. Hazırlanan viral filmde, genç bir girişimcinin yatırımcısıyla görüşme sürecinde yaşadığı telaşlı ve eğlenceli süreç konu ediliyor. Türk Telekom yeni filmiyle, bugüne kadar 2 bine yakın girişimin başvurduğu Pilot Programına tüm girişimcileri davet ediyor.

INTERNET Hit: 22608 / Yorum: 0 / 29 Aralık 2017 12:21
Türk Telekom tüm girişimcileri Pilot’a davet ediyor
-A +A

Türkiye’de girişimcilik ekosistemini geliştirmeyi stratejik öncelikleri arasına alan Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, erken aşama girişimleri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk kurumsal girişim hızlandırma programı PİLOT’u daha geniş bir girişimci kitlesiyle buluşturmak amacıyla bir viral film hazırladı. Türk Telekom yeni filmiyle, bugüne kadar 2 bine yakın girişimin başvurduğu Pilot Programına tüm girişimcileri davet ediyor. 
 
Pilot, gençleri hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyor
 
PAT Medya tarafından hazırlanan eğlenceli filmde, orta sınıf bir ailenin 24 yaşındaki genç girişimci üyesi Kaan’ın yatırımcısıyla buluşmadan önceki heyecanı, hazırlıkları ve yatırımcısıyla yaptığı telefon görüşmesi esnasında başından geçen eğlenceli süreç anlatılıyor. Filmin sonunda ise “Yenilikçi iş fikrinizle Türk Telekom PİLOT'a başvurun. Nakit desteğinden iş birliği fırsatlarına, mentorluktan yatırımcı ağına erişim imkanına kadar, girişimlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan PİLOT programı ile girişiminizi hayata geçirin, hayallerinizi gerçekleştirin” mesajı veriliyor. 25 Aralık’ta yayına giren viral filmi  http://bit.ly/2DNg8hB linkinden izleyebilirsiniz.
 
PİLOT Programı hakkında
 
Türk Telekom’un 2013 yılından bu yana sürdürdüğü PİLOT Programı’na bugüne kadar 2 bine yakın girişim başvurdu. PİLOT mezunu girişimlerine toplam 2 milyon TL nakit desteği sağlandı. PİLOT Programı’ndan bugüne kadar toplam 45 girişim mezun oldu.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojide.net tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti