ZTE çözümleri sanal mobil operatörlere niş pazarların kapısını aralıyor

zte-cozumleri-sanal-mobil-operatorlere-nis-pazarlarin-kapisini-araliyor.jpg

Network çözümleri, mobil cihazlar ve telekomünikasyon araçları sağlayıcısı, dünyanın en büyük telekom şirketlerinden ZTE, mobil telekom dünyasında çığır açan yenilikçi hizmetlerini sürdürüyor. Bunun son örneği ZTE’nin mobil sanal şebeke operatörleri (MVNO) için devreye soktuğu Zsmart adını taşıyan mobil sanal şebeke işletimcisi (MVNE) oldu. ZTE’nin yenilikçi çözümü ZSmart’ın, Avrupa’daki tüm sanal mobil şebeke operatörlerini bünyesinde toplaması planlanıyor.

ZSmart MVNE, Türkiye’de de sayıları hızla artan mobil sanal şebeke operatörlerinin yeni pazarlara girerken karşı karşıya kaldığı sıkıntı ve tıkanıklıklara yeni çözümler getirmeyi amaçlıyor. MVNO’lara yüksek kalitede hizmet avantajı, maliyette tasarruf ve yeni pazarlama fırsatları sunan bu çözüm böylece, sanal operatörlerin pazardaki riskleri karşılayabilmelerini ve fiyat farklılığı yaratmalarını da sağlayacak.

ZSmart platformu sayesinde ZTE, ortakları ve Avrupalı tüketicileriyle birlikte sürdürülebilir bir eko-sistem inşa etmeyi hedefliyor. Ayrıca telekom devi, iş ortaklarını da bu çözüm aracılığıyla niş pazar fırsatlarıyla buluşturmayı amaçlıyor.

ZTE’ninZSmart BSS/OSS çözümlerinin 70’i aşkın telekom operatörü tarafından kullanıldığını açıklayan ZTE İş Geliştirme Direktörü IvanCairo, “MVNO’lar açısından niş pazarlarda henüz keşfedilmemiş eşsiz iş fırsatları bulunuyor. ZSmart MVNE çözümleri ile mobil operatörlerimizi bu fırsatlarla buluşturmayı ve MVNO’ların iletişim ağlarıyla sağlanan katma değer hizmetlerden yararlanmalarını hedefliyoruz” dedi.

scroll to top